theJam4

Pe parcursul acestui an, am avut parte de trei ediții ale evenimentului intitulat theJam, în capitala țării noastre. Acum că a venit vara, theJam se mută la mare, motiv pentru care cea de a patra ediție va avea loc pe data de 6 august, în clubul Goblin din Vama Veche.

De această dată, vor concerta următorii artiști: Argatu’, Frații Grime, Cred Sunt Extraterestru, Cumicu, Macanache, 1979 și Phunk B & Band, în timp ce Keri se va ocupa atât de warm-up cât și de after-party. Probabil sunteți confuzi când vine vorba de Phunk B & Band, motiv pentru care vă anunț că este vorba despre un live band.

Intrarea se va face începând cu ora 21:00, iar biletul va costa 15 ron. Totodată, băieții de la theJam au organizat și un concurs unde sunt puse la bătaie două invitații simple. Mai multe detalii găsiți în cadrul evenimentului de pe Facebook.

Și dacă tot vorbim despre theJam, vă invit să citiți recenziile scrise de colegul meu, Alexandru, în cadrul celei de a doua și a treia ediții.

De asemenea, vă aducem aminte de faptul că Frații Grime și Cred Că Sunt Extraterestru lucrează deja la primele lor materiale!

Să ne vedem cu bine!