Thursday the fresh - Hardcore hooligans #3

 

În conceptul nostru nu se regăsește… „joia studențească”, însă suntem destul de încordați pe „Thirsty Thursday” – acele petreceri americane ce au început tradiția în nopțile lungi și plictisitoare în care totuși majoritatea barurilor aveau lichidarea dinainte de weekend – noi îl numim ”Thursday the Fresh”.

Cum definim „Thursday the Fresh” ? Am ales fiecare seară de joi din săptămânile ce urmează și am transformat-o într-o petrecere clasică de hip hop, cu bere ieftină și rece, artiști locali ce doresc să se facă auziți, platane și bitane-n cap, sesiuni de freestyle și beții înainte de week-end, toate la Hard Way cafe, toate de dragul de a avea singura noapte de acest gen în programul serilor constănțene.
======================================================

SAPTĂMÂNA #3 găzduiește prima seară de OPEN MIC și FREESTYLE, unde, evident, toată lumea este invitată să participe. Negativul tău, negativul nostru, chiar nu contează… ne pregătim de o nouă sesiune Hardcore Hooligans și antrenamentul se face în Hard Way Caffe – abia aici începe să conteze.
Că vii să participi, că vii sa susți, sau ești doar în trecere.. te bucurăm și pe tine! Cea mai mare gașcă ce arată că știe ce înseamnă spiritul de student, este cinstită de bar!

Așadar, dacă dorești să trăiești experiența unei seri de hip hop în stilul constănțean, să afli lucruri noi despre proiectele, sesiunile și evenimentele viitoare, sau doar să-ți pui capac într-unul din beciurile centrului vechi, cu ocazia de a dispărea de pe radar după o săptămână încordată.. prezintă-te la Hardway Caffe în fiecare joi, începând cu ora 21:00.

Susține mișcarea și vino la eveniment, prezența ta contează!
======================================================

Data: 20.11.2014
Ora: 21:00
Adresa: Bd. Tomis, Nr. 44 – langă Lupoaică (Hard Way Caffe)
Playlist: Etto

Trasee: 101, 51, 48, 5-40, 2-43, 312 (în apropiere)
======================================================