Tonik Obiektiv - Pierdut printre amintiri web

Obiektiv Music prezintă „Pierdut printre amintiri”, noul single semnat Tonik Obiektiv, acesta este interpretat în colaborare cu Cristina Spătar și Laurențiu Stefan Stoica  (saxofon). Instrumentalul piesei a fost produs de Siem, iar John Diamond s-a ocupat de aranjament muzical, înregistrări, mixaj și masterizare la Diamond Records, versurile au fost scrise de către Tonik si Capeliy în iarna anului 2014.

Tonik Obiektiv pregătește primul său best of, „Pierdut printre amintiri” fiind una dintre piesele ce se vor regăsi pe acest material.

Pierdut printre amintiri este o piesă de stare, menită să te teleporteze cu gândul la copilarie și la vacanțele de vară pe care le petreceam unii dintre noi în mare parte la bunici. Melodia este un omagiu adus bunicilor mei din Ardeal (Reghin – Judetul Mureș), care de altfel au contribuit la creșterea și educația mea.

(Tonik Obiektiv)

Sper să aibă impactul dorit pentru că merită, nimic nu se compara cu amintirile copilăriei. Oare câți dintre noi nu și-ar mai dori măcar pentru o zi să mai fie copii.

(Cristina Spătar)

Audiție placută!