fa

Se pregătește un nou material semnat Okapi Sound! Tranda va lansa EP-ul „Constangeles Vol. 1„, ce cuprinde 6 piese în colaborare cu Grasu XXL, Nane, Deliric 1, Criss Blaziny sau Dallas.

Fără griji” este primul extras de pe viitorul EP, piesa fiind produsă de Tranda și Protone, iar de mix / master ocupându-se Bunicu’ Magic.

După albumul „Evoluția”, lansat în luna octombrie a anului trecut, și patru single-uri care au beneficiat de videoclip, Tranda anunță un nou material, care urmează să fie disponibil în luna septembrie. EP-ul „CONSTANGELES – Volumul I” va conțineșase track-uri și colaborări cu Grasu XXL, NANE, Criss Blaziny și Deliric, producțiile fiind realizate de Tranda, cu excepția unui singur instrumental semnat Dallas, pentru EP lucrând și Grasu XXL și Protone.

„În general merg pe principiul că oriunde voi ajunge, nu trebuie să uit de undeplec. Muzical vorbind, după albumul „Evoluția”, EP-ul „CONSTANGELES – Volumul I” mis-a părut mișcarea firească atât ca sound, cât și ca interacțiune cu artiștii colaboratori. Osă fie un proiect interesant.”, declară Tranda cu privire la materialul care va fi lansatpeste două luni.Printre piesele prezente pe „CONSTANGELES – Volumul I” se află și „Plaja 13”, oaltă versiune a colaborării lui Tranda cu Criss Blaziny din 2007.

Stați cu ochii pe Tranda, urmează „CONSTANGELES – Volumul I”!

Audiție plăcută!