Tudor SișuDupă ce săptămâna trecută unul dintre membrii trupei Haarp Cord a lansat un alt material solo, în clubul bucureștean Silver Church, vorbesc despre El Nino, care a lansat „Onoarea înainte de toate”, un alt membru al trupei – Tudor Sișu, vine cu o piesă extrasă de pe viitorul său material intitulat „Symphonia”.

Astăzi MC-ul le-a făcut o surpriză ascultătorilor săi lansând piesa „Ultimii ani”, care este o colaborare cu Admiral. De producția acesteia s-au ocupat cei de la CPR Production, iar mix/master-ul au fost realizate de CPR Production & Marius Feder.

Albumul menționat mai sus este cel de-al 5-lea material solo al artistului și va fi lansat anul viitor, iar până atunci, va avea loc concertul „PRESYMPHONIC”, care are ca scop prezentarea conceptului „SYMPHONIA”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Și ca să fac o retrospectivă, în 2013 acesta a lansat alături de colegii săi de trupă albumul „Ziua Întâi”, iar în 2014 albumul solo intitulat „Marea Evadare”. Acestea sunt disponibile în format digital în mediul online, dar pot fi găsite și în format fizic, pe site-ul celor de la Haarp Cord, respectiv cel al lui Sișu Tudor.

Vă reamintesc că Tudor Sișu va fi alături de colegii săi de trupă pe 7 mai, la Timișoara, în Club No Name unde vor susține un concert. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Audiție plăcută!