ART TO THE CORE

Un alt eveniment care unește o parte dintre elementele  culturii hip hop va avea loc în perioada 9-10 octombrie la Iași. Acesta marchează cei șase ani de activitate ai magazinului U-Man din Iași și poartă numele de ART TO THE CORE. Numele acestuia nu le este nicidecum străin iubitorilor de artă (stradală, și nu numai), căci evenimentul a ajuns la a șasea ediție, primele patru desfășurându-se în Timișoara, iar a cincea în București.

Deoarece ART TO THE CORE își propune dezvoltarea unor modalități de exprimare a artei, în acest an va avea ca fundație street art-ul și instalația video, cele două fiind reprezentate de termenul de Graffiti Video Mapping.

Evenimentul se va desfășura în parcarea Iulius Mall iar în cadrul acestuia membrii grupului RSH vor realiza un desen mural (unde? puteți afla aici) ce va fi animat de către VPG & EDGE MAPPING, care se vor ocupa de partea de mapping în serile de 9-10 octombrie începând cu ora 21:00.

Pe lângă acestea, break-dance-ul și DJ-ing-ul vor fi alte două elemente predominante iar reprezentanți ai DJ-ing-ului românesc vor fi prezenți, și anume DJ Dox, DJ Grigo și DJ Undoo.

Accesul la eveniment se va face pe baza unei invitații ce poate fi ridicată de la magazinul U-Man din Iași iar restul detaliilor cu privire la locul și ora desfășurării acestuia pot fi găsite aici.

Distracție plăcută!