U Think U Can Rap? (Band Contest) este un eveniment realizat de Elephant Pub, in colaborare cu Bro News. Evenimentul doreste promovarea trupelor tinere din muzica rap romaneasca. Dar mai multe detalii, puteti citi in comunicatul de presa de mai jos.

Concursul se va desfășura pe parcursul a trei runde (18.03 / 25.03/ 01.04.2012), finala urmând să aibă loc pe data de 08 aprilie a.c. Înscrierile se fac la adresa de mail – [email protected] – după următoarele criterii:

– se pot înscrie trupe de oriunde din țara (în cazul celor din provinvie, trebuie să-și asigure transportul și cazarea).
– se trimite 1 demo, alături de o poză si descrierea succintă a trupei pe adresa de mail mai sus menționată.

Data limită de înscriere este 13 martie a.c. Odată admise în concurs, trupele (membrii acestora) vor primii detalii suplimentare privind runda în care vor activa, ordinea intrării în concurs fiind stabilită în ziua desfășurării acestuia.
În cadrul rundelor, trupele vor primi voturi direct de la public, sistemul de votare fiind unul de tip urnă. În finală trupele rămase vor fi votate sau eliminate de către un juriu care va fi anunțat în săptămâna premergătoare evenimentului. Aici vor ajunge 6 trupe (câte două / rundă) + 2 trupe alese în sistem “wild card” (alegerea organizatorilor).

Dj-ul prezent pe scenă pentru a coordona conduita trupelor participante va fi Dj Undoo.

Premiile puse în joc sunt după cum urmează:

Locul 1: 250 Euro + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + un recital în deschiderea unui concert aparținând unui artist străin.

Locul 2: Îmbrăcăminte (Hooligan Shop) + Accesorii (Bodega Eye Wear)+ Cd-uri (HereWeShop.ro) + 2 Instrumentale semnate Ortega + timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio.

Locurile 3 și 4 – Mențiuni – Câte 1 instrumental semnat Ortega + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + Promovarea unei piese pe site-ul numărul unu de profil din România, Bro News.

Suplimentar, trupele câștigatoare din cadrul fiecărei runde vor primi un premiu din partea clubului Elephant.

Pentru nelămuriri persoana de contact este Flavius Martin (0757 647 923 sau mail- [email protected])

Succes!