Ultimatum pentru Artă #14 – Finala @ Hangover Club – 17.04.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc finala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover. Detalii complete în comunicatul postat în continuare:

 Unic Production are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2016. Deja o tradiție pentru iubitorii de hip hop, Ultimatum Pentru Artă continuă să promoveze artiștii români din scena underground, oferindu-le ocazia de a se face auziți și cunoscuți publicului larg.  Ajuns la ediția cu numărul 14, finala concursului va avea loc pe 17 Aprilie 2016 și se va desfășura în Hangover Club (Str. Selimbar, nr. 1).

Concursul este organizat de Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment și HipHopNews.RO, ce oferă premii substanțiale celor care se vor clasa pe primele locuri, iar pentru a intra în posesia acestora, concurenții trebuie să pregătească câte o piesă și un freestyle, unde organizatorii vor alege instrumentalul.

În urma semifinalei din 20 Martie au mers mai departe următorii:
Ceață, Chaminne (Victor Tomuz), CoS (Vasiliu Costin), Dex (David Dex), Dice (DICE Oficial), Green (Andrei Green), HHF – Hip-Hop Ferentari, Kruger (Ionuț Laurențiu), Mihai Bernard (Mihai Bernard Official), Open mic, Razvan Dlb, Legitim și Săgeată (Câștigătorul ediției Ultimatum pentru Artă – Summer Edition 2015).

Din 2005 și până azi, Ultimatum Pentru Artă este unul dintre cele mai importante concursuri din România care a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunoscuți, precum El Nino, Phunk B, Mutu Viollent, Gani, Phosillah, Jianu, Stripes, Eufonic, TKE, Maich, Smokey, Lu-K Beats, Faptu’Rap, Vorbă, Decku și mulți alții.

Premii:

 • Locul 1.
  E.P. complet (inregistrare audio + mix/master + productie) oferit de Unic Production
  1 videoclip
  Produse de la Xplicit, Wu Wear / OneDown / Blană si Urban-Shop.ro
  Promovare / Booking / Live Session
 • Locul 2.
  1 piesă (inregistrare audio + mix/master + productie) oferită de Unic Production
  Produse de la Xplicit, Wu Wear / OneDown / Blană si Urban-Shop.ro
  Promovare / Booking / Live Session
 • Locul 3.
  1 piesă (inregistrare audio + mix/master) oferită de Unic Production
  Promovare / Booking / Live Session
 • Mențiuni:
  50% studio

 Vă așteptăm pe 17 aprilie în Hangover Club, începând cu ora 21:00! Intrarea este liberă!

 Este interzis accesul celor sub 18 ani. (au voie în club doar însoțiți de o persoană majoră, rudă de gradul 1).