Ultimatum pentru Arta continua sa promoveze artisti romani din scena underground, oferindu-le ocazia de a se face auziti şi cunoscuţi publicul larg.
Ajuns la ediţia cu numarul 10, concursul este organizat de Unic Production, şi pune la bataie premii în valoare de 3.000 de euro.
Concursul va avea loc pe data de 1 aprilie 2012, si se va desfasura in The Silver Church Arena (strada Plevnei nr.61).
Aşa cum au fost obisnuiţi de-a lungul editiilor trecute, concurentii vor trebui sa pregateasca cate doua piese şi un freestyle. La cel din urmă instrumentalul va fi ales de organizatori.
In urma preselecţiei facute de catre organizatori şi juriu, vor fi selectate 12 trupe/MC.
Juriul va fi format din: Cedry2k, Pacha Man, Dragonu, Brugner, Subsemnatu şi Flou Rege.
Finalul concursului va fi succedat de un concert cu cei din juriu şi nu numai.

Inscrierile se pot face pana la data de 25 martie 2012, cand vor fi anunţaţi oficial cei 12 participanţi ce vor urca pe scena din Club Silver Church.
Pentru cei care nu au trimis incă demo, demo-urile pentru preselecţie se pot trimite la adresa de email: [email protected]
Tot in seara de 1 Aprilie 2012, CenzuraH va lansa mult aşteptatul album „Lumi diferite„. Artistul ii are ca invitaţi atat pe material cat şi in seara lansarii pe: Cedry2k, Carbon, Pacha Man, Aforic, Brugner, Ad Litteram, Praetor, Makru, FaiboX, Dj Dox, Lu-K Beats, Udo (Unitate), Zmili, Viollent, Euforic, B-Blue, Cortex şi alţii… CenzuraH işi lanseaza al 2-lea album solo (al 6-lea din cariera) dupa aproximativ 10 ani.
Pentru mai multe detalii e-mail: [email protected]