Underman

Omul ăsta are talentul de a îmi face pielea de găină de fiecare dată când îi ascult o piesă, indiferent dacă este pentru prima dată sau dacă am avut-o pe „repeat” timp de câteva ore. După cum v-am anunțat, Underman a lansat deja două melodii extrase de pe viitorul său material intitulat „Legenda cântărețului singuratic” și anume cea care poartă numele albumului și „Fuga de la locul faptei”, care este o colaborare cu Tesla Cilum (artist ce ne-a oferit un interviu în exclusivitate, referitor la viitorul său material.).

În prezent, Underman a urcat pe canalul său oficial de Youtube o altă piesă extrasă de pe albumul despre care discutăm. Aceasta se intitulează „Cântec pentru Mihai” și marchează numărul 12 în tracklist. Instrumentalul poartă semnătura lui Doru Beats, în timp ce DJ Undoo s-a ocupat de mix/master, piesa fiind înregistrată la Unic Studio.

Dacă doriți să achiziționați materialele lui Underman, o puteți face prin intermediul magazinului online. Totodată, vă reamintim de interviul pe care artistul l-a oferit site-ului nostru, referitor la cariera sa din hip hop-ul românesc.

În final, vă anunț că „Legenda cântărețului singuratic” urmează să fie lansat  în zilele ce urmează și vă doresc audiție plăcută!