UNIŢI SUB TRICOLOR este un proiect muzical care adună melodii cu mesaj civic şi patriotic, din ce în ce mai prezente în peisajul hip-hop. Pe album se regăsesc artişti din dreapta şi din stânga Prutului, semn al unităţii spaţiului cultural românesc.
Participarea lor este pro-bono şi în concordanţă cu ideile exprimate în melodii şi cu campanii precum Basarabia pământ românesc, Eroii nu mor niciodată sau Salvaţi Roşia Montană, în care tinerii se implică activ.
Încasările obţinute în urma vânzarii albumului vor fi donate liceului românesc din Tiraspol, ai cărui elevi si profesori se luptă pentru a învăţa în limba română.
   Într-o lume tot mai concentrata asupra binelui personal, a aminti de adevărul istoric şi a cere implicarea activă pentru binele societăţii nu pot fi nişte lucruri populare. Cu încăpăţânarea celui care ştie adevărul, vă invităm pe toţi să popularizaţi mesajele pieselor.
Noii Golani vă salută! ( citeste mai multe detalii …)

Albumul UNIŢI SUB TRICOLOR cuprinde momentan 14 piese ale unor artişti cunoscuţi din piesajul hip-hopului românesc (numele lor vor apărea treptat pe site).

Alte 2 piese vor fi alese din cadrul creaţiilor trimise de voi. Piesele trebuie să aibă un mesaj patriotic/istoric/de atitudine civică, să dureze maxim 5 minute iar artistul să fie dispus să cedeze drepturile de autor către proiectul nostru.
Termenul limită de primire a pieselor este luni, 9 noiembrie 2009. Ulterior, piesele vor fi încărcate pe siteul nostru şi vor fi supuse votului.
Pentru a ne trimite piesa voastră sau pentru orice altă nelămurire, folosiţi cu încredere [email protected]
Preţul unui album este 10 lei, comandă aici
Nota: Albumul va apărea în momentul în care avem 1 000 de comenzi pentru CDurile UNIŢI SUB TRICOLOR. Singura modalitate de a grăbi apariţia albumului este implicarea în popularizarea proiectului.
SURSA: www.unitisubtricolor.ro