Ieri (din pacate) am publicat cateva cuvinte despre incheierea emisiunii „Urban Groove”, azi Brugner pe blogul sau, a mai adaugat „noutati” :

„Dupa mai bine de 7 luni petrecute alaturi de Green Channel, emisiunea noastra intra din nou in pauza. De ce?
1) televiziunile / site-urile se comporta exact ca niste romani veritabili (99% din populatia Romaniei este reprezentata de soareci) si nu cunosc termenul de investitie pe Termen Mediu. Totul trebuie dublat intr-o perioada foarte scurta. Ai 100 de euro, maine dimineata tre’ sa scoti 100000. Poate va mai amintiti de cei care imediat dupa Revolutie au iesit cu masuta in fata blocului si din profitul scos atunci si-au deschis chioscuri, dupa care unii au ajuns la magazine de cartier si asa mai departe. Din pacate, azi nu mai merge asa, pentru ca suntem mult mai multi cei care mai stim cate ceva despre cum se porneste o afacere. Atunci nu stia nimeni. Mentalitatea insa a ramas. Muzica de nisa nu aduce profit, insa e buna sa cresti pana la un anumit nivel. Dupa care o poti arunca linistit.” (continuare…)

2) „Oamenii care se uita la aceasta emisiune nu si-au pus niciodata problema ca daca nu o sustin, s-ar putea sa nu o mai vada. Orele la care se difuza nu erau nici ele cele mai potrivite, insa fara indoiala ca nici spectatorii nu se omorau. Intotdeauna, am primit mai multe intrebari cand emisiunea nu mai era, decat atunci cand functiona. De ce? Datorita celui mai important flagel care macina societatea noastra de cacat: ignoranta.
(Paranteza referitoare la IGNORANTA – a nu se intelege ca suferim noi ca nu s-a uitat lumea)
“De ce sa ne stresam noi pentru altii? Da-i in mortii lor!”. Credeti ca daca in 1989, cei din piata Operei sau Universitatii, ar fi gandit la fel, mai eram azi aici??? Nu, cu siguranta, eram la coada la vreo alimentara basita. De ce multi nu pot intelege asta??? E simplu. Pentru ca nu au trait nici macar o secunda in comunism. Si cand mai aud diversi care isi dau cu parerea, la modul relaxat, despre cum s-a murit in ‘89, chiar regret ca nu am un AK47 la dispozitie. Tot ce pot sa va spun este ca la un moment dat, va veti lovi de anumite probleme si veti observa ca nu prezentati niciun interes, nici macar minor. De ce? Pentru ca pe nimeni nu intereseaza decat persoana proprie. Ne place sa ne implicam in diverse actiuni civice, insa pentru ca e TRENDY. Insa dupa o ora de stat la un miting ne plictisim si plecam acasa. Daca ar fi facut asa si cei din Tm sau Bucuresti, in 1989? Poate trebuia sa mearga la servici a doua zi si nu se puteau trezi? Sau poate Stefan si Mihai voiau si ei sa bea si sa futa pana tarziu si nu aveau niciun chef sa se mai lupte cu idiotii aia de turci / lesi / etc. Concluzia este ca pentru a realiza ceva durabil, temporal vorbind, trebuie sa faci mai mult decat sa expui niste idei. Sa fii dispus sa si pui in practica ceva.

In fine, blogul va mai ramane activ pana la lansarea B.R.G., pe 21 februarie, in B52. Apoi ne vom muta pe punct.ro. Desigur ca vom mai posta aici lucruri frumoase care din pacate pentru marea majoritate, se intampla inca in hip hop. Dar de asta suntem noi aici, ca sa le facem lor viata grea