PartyBusta UrbanRoots Habitat Alba Iulia

Pe data de 25.10.2014, Evenimentul UrbanRoots, susținut de PartyBusta, ajunge in clubul Habitat din Alba Iulia.

UrbanRoots este evenimentul care aduna iubitorii stilului urban, atat in comunitatea online, cat si la evenimentele din tara. Daca iti place sa petreci,  sa dansezi si sa te distrezi alaturi de prieteni la party-uri iesite din tipare, cu siguranta evenimentele UrbanRoots sunt pe gustul tau.

PartyBusta este DJ-ul rezident UrbanRoots, DJ care imbina stilurile: Hip-Hop, Trap, FunkyBreaks, Electro, Mash-Up, Turntablism.

Cu o experienta de peste 5 ani, sute de evenimente si numeroase colaborari, este un impatimit al evenimentelor live, open format si al party-urilor pline de energie.

PartyBusta isi incepe cariera in 2009, prin organizarea primului workshop de turntablism din Romania, urmat de o serie de evenimente: Prima editie Taraba de Hip-Hop, Summerjam Fest 2010, al doilea workshop de turntablism s.a.

Din 2010 pana in prezent este membru al echipei de concerte a rapper-ului Bitza.

In anul 2012, impreuna cu DJ Karoo, pune bazele proiectului LoL Deejays si incep emisiuea Zu Party Time, emisiune difuzata in fiecare sambata seara la Radio ZU.

Din 2013 devine membru RnB Party, iar in 2014 realizeaza, impreuna cu DJ. Dan Apetria si Kent Archie, primul tur national RnB Party, tur activ pana in prezent. Tot in 2014 apare pe albumul „Liniste” al rapper-ului Bitza, realizand schratch-urile pentru piesa „Sare-n aer” feat. Doc.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de aici.