Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru

 Una dintre cele mai longevive trupe din hip hop-ul românesc, B.U.G. Mafia, se pregătește să lanseze videoclipul unei noi piese. Pentru această inițiativă ei apelează la susținerea celor care le susține muzica. Înregistrarea se face pe site-ul trupei urmând acest link, iar mai jos aveți comunicatul în care găsiți toate informațiile necesare:

 Vrem să ne trimiteți materiale video cu voi și prietenii voștri din vacanțele petrecute la mare în care ați fost prezenți și la concertele B.U.G. Mafia. Ne interesează filmări din timpul concertelor noastre, dar vrem și înregistrări cu voi distrându-vă la mare. Materialele pot fi realizate atât pe timpul zilei, cât și noaptea, preferabil în format Full HD (1920×1080).

 E important să primim imagini de la concerte, dar nu va limitați doar la ele, avem nevoie și de filmări de pe plajă, de la terase, din mașină, de pe drum, din cameră… iar dacă apar în imagini și haine, tatuaje sau alte treburi cu B.U.G. Mafia, cu atât mai bine.

 Într-adevăr, e posibil ca filmările unora dintre voi să nu fie folosite. E posibil să le trimiteți degeaba. Dar e la fel de posibil să vă vedeți pe voi și pe prietenii voștri în următorul clip B.U.G. Mafia. Repetăm fraza asta: e posibil cc, răspunzând provocării noastre, să vă vedeți în următorul clip B.U.G. Mafia.

 Dacă vreți să facem încă un videoclip tare împreună, completați formularul de mai jos și trimiteți-ne un link Wetransfer sau Dropbox cu filmări cu voi și B.U.G. Mafia la mare.

 Vă mulțumim pentru susținere!

Înscrie-te!