DJ UndooPentru că DJing-ul este unul dintre cele patru elemente care alcătuiesc cultura hip hop am ales ca astăzi să vă vorbesc despre „The DJ – școala de mixing și turntablism cu DJ Undoo”.

Cu siguranță v-ați dat seama despre ce este vorba din titlul articolului, însă țin să menționez că pe lângă cursul de scris, dicție, ritm și prestație scenică organizat de către Omu Gnom, al cărui scop este modelarea unor MC cu tehnică, pricepuți la improvizație, cu lipici la public și de temut într-un battle, există și școala de mixing și turntablism înființată de Artskul și DJ Undoo și care activează din 2013.

theDJ este singura, și fără îndoială cea mai bună școală de acest fel din țară, care le oferă tinerilor oportunitatea de a obține, sau a-și îmbunătăți skill-urile de DJ.

Iar pentru că numele lui DJ Undoo apare mai sus, vă anunț că acesta este „profesorul” care va susține cele 8 ședințe de practică în oglindă cu „elevii” săi, în cadrul celei de-a patra ediții a acestui curs.

Pe lângă oportunitatea de a fi învățat de un maestru al mixing-ului și turntablismului, „elevii” acestei școli vor beneficia și de accesul la echipamentul profesional pus la dispoziție de DJ SuperStore, un curs în format video pentru a exersa acasă, practica pe plajă (deoarece Artskul are rezidența la Oha Beach Mamaia, „elevul-model” va fi DJ pe litoral în această vară), o ședință privată cu DJ Undoo pe toată durata cursului, cunoașterea altor DJs de succes, câștigarea unor calități specifice unor buni DJs dar și a titlului de The DJ PRO.

Cel mai important – durata cursului este de pe 8 iunie până pe 28 iulie, acesta fiind alcătuit din 8 ședințe care vor începe în fiecare marți între orele 19:30 – 21:30 (doar întâlnirea de pe 8 iunie va avea loc luni).

Prețul acestui curs este de 1200 de lei, plata efectuându-se în două rate, și e bine de știut că elevii și studenții pot beneficia de 20% reducere.

Mai multe detalii despre theDJ găsiți aici.

Acest curs este ceva binevenit pentru extinderea culturii hip hop de la noi din țară, și e de apreciat că există dorința de a împărtăși cele știute și cu alții, cu această ocazie îl felicităm pe DJ Undoo, dar și pe cei de la Artskul alături de care acesta a făcut acest lucru posibil pentru inițiativă, iar pe voi vă îndemnăm să aplicați acum, fiindcă locurile sunt limitate!