Fratii Grime

Sunt sigur de faptul că îi știți pe Vali Umbră și Power pe Vinil, mai ales datorită faptului că fac parte din una dintre cele mai apreciate trupe de muzică din România și anume Subcarpați. Ei bine, se pare că acești doi artiști urmează să lanseze un nou proiect intitulat Frații Grime. Momentan, nu aveam foarte multe detalii referitoare la planurile celor doi, însă vă putem invită să vizionați promo-ul videoclipului „Locomotiva”.

De asemenea, premiera lansării acestui proiect va avea loc mâine, 19 martie, în clubul bucureștean B52, alături de un concert semnat de către Argatu. Intrarea se va face începând cu ora 20:00, pe baza unu bilet ce costă 30 de lei și care poate fi cumpărat online exclusiv pe www.iabilet.ro și fizic, în rețeaua IaBilet, precum și în ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Mai multe detalii referitoare la acest eveniment puteți găsi aici.

Acum vă dorim vizionare plăcută!