Acelash lanseaza astazi in premiera pe BSS, noul sau videoclip la piesa „Vis„, care este cea de a doua extrasa de pe al doilea sau album intitulat „Doar pentru noi„, ce urmeaza sa fie lansat in curand. Regia videoclipului a fost asigurata de Cosmin Gurau, instrumentalul fiind realizat de Shift
.

Cu siguranţă nu pot schimba oamenii din jurul meu, dar pot visa la un loc în care vecinul să nu mai arunce pachetul de ţigări în faţa blocului, un loc în care asa-zişi prieteni să nu se mai laude câţi bani câştigă la noul lor job când de fapt sunt someri, un loc în care prefer să văd un camping plin cu rulote şi corturi înconjurate de mare şi munţi decât să particip la o aglomeraţie grandomană cu clădiri strălucitoare ce au mai multe stele decât cerul, un loc în care oamenii nu trebuie să folosească drogurile ca să poată da frâu liber sentimentelor.

Probabil o să spuneţi că bat câmpii sau că e doar o strategie de promovare a piesei, nu sunt atât de ipocrit, să susţin că eu sunt un fel de guru fără vicii, fără defecte şi am venit să dau lecţii de viaţă. Doamne fereşte…, eu spun doar ceea ce văd în jurul meu, oameni cărora le este ruşine cu ceea ce sunt, le este teamă să spună “te iubesc”, le este teamă să spună ca au dat- o în bară, mint, înşeală, le este teamă să fie pur şi simplu ei…

Nu mi-am propus absolut nimic cu această piesă, în afară de un singur lucru: acela de a fi sincer, în primul rând cu mine şi în al doilea rând cu voi cei care mă ascultaţi!

Ştiu că sunteţi puţini şi nu mă deranjează deloc asta. Ascultaţi relaxaţi piesa “vis” şi dacă vă place mai asculţi-o o data, daca nu, nu o mai ascultaţi niciodată.

Vă doresc audiţie plăcută, multă linişte tuturor şi nu uitaţi: “AVEM NEVOIE DE VARĂ ,AVEM NEVOIE DE UN VIS”.