afo, sagace, subtire de vara

Așa cum vă anunțam aseară, prima piesă extrasă de pe EP-ul „Subțire de vară” care va beneficia de videoclip este „Nu sunt un model pentru nimeni„, piesă la care AFO a colaborat cu nume importante din hip hop-ul românesc, Chimie, Carbon, Flou Rege & Tecko Starr.

Videoclipul a fost lansat pe canalul de YouTube al lui AFO iar începând cu ora 23:00 va fi difuzat pe 1Music Channe. DOP, montajul și editarea clipului este semnată de Mihai Bivol pentru HaiHai.

Mai jos aveți câteva informații despre cum a luat naștere colaborarea dintre AFO și Sagace și desigur videoclipul propriu-zis.

Vizionare plăcută!

Afo și Sagace s-au cunoscut în 1998 prin intermediul lui Criss Blaziny. Prima trupa a lor s-a numit Plasmaticsaga și a existat până prin 2001 când Afo s-a mutat în București. Între timp Sagace s-a relocat în Bilbao, Spania și au urmat proiectele SDST (cu Underman), 2012 (cu ADN și Subșapte) și EP-ul „Subțire de vară” lansat pe 31.08.2013.
Afo abordează la microfon stilul spectaculos, fiind un adevărat maestru al rimelor pe loc și un maestru de ceremonii cu ștate vechi. Sagace bate de vreo 2 ani în MPC și face niște producții demne de industria muzicală din România.