Ais the Chef

 După ce ne-a lăsat să ne cufundăm simțurile în fiecare vers de pe ultimul său album intitulat „E pericoloso sporgersi”, Ais the Chef vine cu piesa „Las-o să plece”, care beneficiază și de un videoclip și reprezintă un prim extras de pe viitorul său material „Terapie Intensivă”.

 EP-ul „Terapie Intensivă” va fi lansat în decursul acestui an, acesta fiind singurul detaliu pe care-l știm despre el.

 „Las-o să plece” este un amestec de argumente care ar trebui să le dea de gândit celor care aleg să aibă alături de ei o femeie, bărbații sunt cei care vor înțelege perfect ceea ce-a vrut să le spună MC-ul prin intermediul acestei piese.

 Piesa a fost înregistrată la Question Studio, inginerul de sunet fiind Ozy (M.o.s.s.a.d). De mix-ul acesteia s-a ocupat Paul iar de master Villy. Producția piesei a fost asigurată de către DJ Twist, iar videoclipul a fost realizat de G Square.

 În altă ordine de idei, vă reamintesc că pe Ais the Chef l-ați putut vedea în cadrul evenimentului theJam #2, unde a urcat pe scenă alături de alte nume ale hip hop-ului românesc prezente pe line-up-ul evenimentului. Puteți vedea cum a fost acesta citind recenzia realizată de unul dintre colegii mei.

 Audiție și vizionare plăcută!