BITZA

Eroare matematică” este cel de-al patrulea videoclip lansat anul acesta de către Bitză, membru al label-ului 20CM Records. Single-ul a fost lansat împreună cu casa de discuri Music Expert Company având premiera pe Urban.ro în online și în cadrul emisiunii ”Live @ 6 cu George Vintilă” de pe MTV România.

Piesa este realizată în colaborare cu Planet H care a lucrat împreună cu Bitză la instrumentalul piesei dar și la realizarea mixajul și masterul acesteia. Regia videoclipului îi aparține lui Theo Herghelegiu, distribuția acestuia fiind impresionantă datorită personajelor și actorilor, având ocazia să-i vedeți interpretând diversele roluri pe câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni din media și actori români.

Bitză a declarat:

Piesa ”Eroare matematică” este o colaborare cu Planet H, împreună cu el am lucrat muzica și producția piesei. Clipul acestei piese este filmat pe parcursul a 5 zile, regia fiind semnată Theo Herghelegiu, iar echipa de filmare a ajuns undeva pe la 45 de oameni. Producția video prezintă o partidă de poker mai puțin obișnuită, subliniind ideea piesei, de „Eroare matematică”. În clip apar Alina Pușcaș, Marius Bodochi, Adrian Despot, Vlad Craioveanu, Gabriel Duțu, Letiția Vlădescu și mulți alții, interpretând diverse personaje din videoclip.

În cadrul emisiunii de pe MTV, Bitză a declarat că lucrează la un nou album care s-ar putea numi ”Liniște” și urmează a fi lansat în primăvara anului viitor. De asemenea el a mai declarat că a colaborat în lunile trecute pentru realizarea câtorva piese cu artiști români printre aceștia numărându-se Ombladon și DOC.

Vizionare plăcută!