Noul videoclip la piesa „Fara Cuvinte„, semnata BUG Mafia, in colaborare cu Loredana tocmai a fost lansat. Piesa este extrasa de pe albumul „Inapoi in viitor„, ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Acest videoclip a fost foarte asteptat de fanii BUG Mafia, asta si pentru colaborarea pe care cei trei artisti au realizat-o impreuna cu Loredana. Parerile pozitive se strang intr-un numar foarte mare, asta doar la putina vreme dupa lansarea videoclipului.

Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor.