vc

Așa cum v-am anunțat, Cabron a lansat astăzi videoclipul piesei „Vocea ta”, piesă pentru care a colaborat cu cei de la Voltaj.

Produs de HaHaHa Video Production, in regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat in diferite locuri din Bucuresti si orasul Buftea – pe strada, la o scoala, intr-un spital, la o sala de antrenament si in Piata Universitatii, loc care aduna energii pozitive inca din 1989.

In videoclip, mesajul piesei este transmis din om in om, fiind sustinut de persoane care de-a lungul timpului au indraznit sa se diferentieze si sa devina o voce puternica in Romania, dar si de oameni obisnuiti, care, prin ceea ce fac si prin modul in care isi traiesc viata, lasa un ecou in urma lor.

Indemnul la atitudine nu se opreste la piesa „Vocea ta”, ci continua pe www.romaniaestevoceata.ro. Aplicatia permite oamenilor sa isi exprime creativ perceptia despre Romania. Pasajele inregistrate vor fi inserate in melodia „Vocea ta” si vor putea fi ascultate si votate de mii de oameni.

10512001_839363826091364_1561964392_o

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din Romania inca din 1999, cand infiinta, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul si mesajele transmise in piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importanta in aceasta nisa muzicala.

In 2009, Cabron a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri, dar si piese cu un puternic mesaj social ca – „Tara arde” feat. Deliric sau „PaRap”.

Vocea ta” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.


Via