cabron

Videoclipul piesei „PaRap” tocmai a fost lansat, iar Cabron a intrat în pielea haterilor, fiind purtător a cuvintelor adresate artiştilor hip hop. Cu siguranţă feedback-ul acestei piese va fi interesant, având în vedere numărul haterilor din zilele noastre, care cu siguranţă îi vor răspunde artistului.

Pentru că îşi permite, Cabron schimbă foaia şi dă lovitura cu o nouă piesă marca HaHaHa Production – „PaRap”.

Piesa „PaRap” vorbeşte despre nevoia de a nu urî ceea ce nu înţelegem, spunând povestea unui specimen des întâlnit în mediul online – haterul. Acesta poate fi recunoscut cu uşurinţă după numele fals, dar mai ales după atitudinea pe care o adoptă. De regulă, are o părere despre orice şi niciun argument plauzibil. Noi, românii, avem tendinţa de a critica tot timpul – o arată şi sondajele ce ne poziţionează pe un loc fruntaş în topul europenilor care apasă butonul de dislike fără a avea un motiv întemeiat. Ne place să urâm gratuit, să îi judecam pe alţii în loc să ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor pe care le avem de făcut, declară Cabron.

In videoclipul „PaRap” Cabron îsi asumă un rol dublu, devenind atât purtătorul de cuvânt al haterului care analizează în detaliu întregul peisaj hip hop românesc, cât şi reprezentantul rapperilor luaţi la bani mărunţi. De la Uzzi, Cheloo, Maximilian şi Puya până la Deliric, Guess Who, Grasu XXL, Baxter, C-nyk, Sişu, Cedry2k, Doc, Spike, Pacha Man, inclusiv DJ CellBlock şi Connect-R, niciunul nu scapă de comentariile acide ale celui „înverşunat”.