Click

 Sunt obișnuit să scriu doar despre muzică bună sau cel puțin așa îmi place mie să o numesc. Și pentru că am zis asta, trebuie să precizez faptul că noua piesă semnată de către Click și Spirit m-a „lovit” foarte puternic și o face de fiecare dată când o ascult. Aceasta este prima piesă extrasă de pe viitorul material intitulat „Trup și Suflet”, semnat de către Click, care va fi lansat la finalul lunii octombrie.

 Piesa respectivă beneficiază de un videoclip realizat de către băieții de la C-Film, în timp ce instrumentalul este produs de către  Click, MdBeatz și Style da Kid. Totodată, Click a realizat mix/master-ul și aranjamentul muzical alături de MdBeatz, melodia fiind înregistrată la studioul numit „Fabrica de sunete”.

 Click transmite următorul mesaj prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook:

A venit momentul să lansez prima piesă de pe albumul „Trup şi Suflet”, album care va ieşi la finalul lunii octombrie. O piesă la care ţin foarte mult, la fel ca toate celelalte de pe album.

Mulţumesc băieţilor de la C-Film pentru susţinere, pentru acest videoclip minunat care mă reprezintă în totalitate şi pe care nu îl vedeam altfel.

Mulţumesc MdBeatz (Muntean Mădă) pentru că m-ai ajutat să fac acest instrumental, mulţumesc Style da Kid că i-ai dat culoarea de care avea nevoie. Mulţumesc Fabrica de Sunete, Spirit şi toată brigada.

Vă mulţumesc vouă, care mă susţineţi printr-un play, like, comment sau share. PACE

În final, vă doresc vizionare și audiție plăcută!