Inainte de lansarea de pe 15 iunie, a albumului „AntiCriss„, semnat Criss Blaziny, acesta lanseaza un nou videoclip la piesa „Depinde de tine„, ce este in colaborare cu FaLow.

Depinde de tine” nu este un slogan politic sau un promo de produs. “Depinde de tine” este titlul celui mai recent videoclip semnat Criss Blaziny, disponibil publicului de astăzi, 11 iunie 2011, şi are un puternic mesaj social.

Depinde de tine” este realizată în colaborare cu Falow (USA), iar instrumentalul acesteia a fost produs de Adapter (BeatKraft Hertz). Piesa face parte din noul album “ANTICRISS“, care va fi lansat pe data de 15 iunie 2011 şi îi are ca invitaţi pe: DOC, Sisu TudorChimieMr. LevyMefXFalow şi Cosmina. Videoclipul regizat chiar de Criss Blaziny s-a filmat în ConstanţaBucureşti şi prin statul american Louisiana.

Clipul iese la rampă împreună cu un concurs: primii 20 care vor posta clipul pe pagina lor de facebook şi vor aduna 300 de like-uri, vor primi albumul “ANTICRISS“. Concurentul clasat pe primul loc va câştiga o cămaşa, un album şi o invitaţie la bere din partea lui Blaziny.