DJ EFN

 Acum câteva zile, DJ EFN a lansat videoclipul piesei „Paradise”, care este un extras de pe albumul „Another Time”. Piesa este o colaborare a artistului cu Talib Kweli, Wrekonize și Redman și reprezintă una dintre cele mai reușite „lucrări” de pe materialul respectiv.

 „Paradise” a fost produsă de The Guild, iar videoclipul a fost realizat de către cei de la Crazy Hood Film Academy. Toți cei care apar pe piesă afirmă că aceasta este o „adevărată” colaborare, de care fanii lor sunt mulțumiți.

 Albumul „Another Time” a fost lansat în luna martie a acestui an și se pare că un singur click pe butonul „play” e de ajuns ca acesta să vă transporte în altă perioadă, într-o altă eră a muzicii. Materialul reprezintă o „mașină muzicală a timpului” și destinația acesteia este epoca de aur a mixtape-ului, cea în care artistul și-a început cariera.

 DJ EFN a reușit să colaboreze cu o mare varietate de artiști, aceștia fiind fie veterani, fie artiști „în curs de dezvoltare”, care au dat viață instrumentalelor produse de Hazardis Soundz, Davincci, DJ Premier și Miami Beat Wave.

 „Another Time” este disponibil în format digital pe iTunes.

Vizionare plăcută!