artwork eli patrat (resize)

După succesul obținut alături de Oana Radu cu piesa “Tu”, Eli a lansat ieri un nou videoclip la piesa “Spune” realizată în colaborare cu Oana.

Videoclipul dar și mai multe informații din comunicatul oficial pentru acesta găsiți în continuarea articolului.

Vizionare plăcută!

„Spune” este transpunerea în versuri și note a unei povești de dragoste traită de Eli, fiind o continuare a single-ului „Hey”.
Videoclipul a fost filmat în Timișoara fiind regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm), instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano, versurile au fost scrise de Eli și Oana, iar producția muzicală, mixingul și masteringul au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio.
Eli este fără îndoială unul dintre cele mai importante nume din peisajul urban autohton. Ascensiunea sa a început o dată cu apariția la Cronica Cârcotașilor. Ulterior, a lansat mai multe single-uri alături de cunoscutul producător muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale românești. Piese ca „Hey”, „Vara rece„, „Studenta” au avut un real succes fiind difuzate în heavy-rotation de radiouri și televiziuni. Astfel, Eli a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani adunând peste 50 de milioane de vizionari pe youtube.