Haarp Cord

Se pare că schimbarea petrecută în cadrul componenței trupei Haarp Cord a adus totul la un alt nivel, fiind criticată de o parte a ascultătorilor de hip-hop românesc și apreciată de o alta. Oricum, cert este faptul că băieții continuă să își facă treaba, motiv pentru care Eufonic lansează o nouă piesă intitulată „Haarp Cord”, ce beneficiază și de un videoclip produs de către Waradu Luin și Lari Mihai, de imagine fiind responsabil Marius Mihordescu, în timp ce grafica și efectele poartă semnăturile lui Giuser și Bogdan Domsa’.

Bucata este o colaborare cu doi dintre cei mai cunoscuți artiști ai acestei culturi din România și anume Tudor Sișu și Cedry2k, la rândul lor, membri ai trupei Haarp Cord. Instrumentalul este produs de către Lu-K Beats și George Borza, cel dintâi ocupându-se și de mix/master-ul piesei. Aceasta este înregistrată la Seek Music Studio.

HAARP CORD vă invită la concertul de lansare al primului album al MC-ului român, EUFONIC, nou membru al brigăzii, în seara duminicii de 22 martie, la Colectiv. Albumul are 11 piese de rap clasic, cu beaturi agresive și o lirică orientată spre teme sociale și susținute, atât de MC-ul gălățean, cât și de colegii săi din Haarp Cord. SEZ, Lu-K beats, Maich și Soly au construit partea de producție a materialuiui. EUFONIC va fi precedat la microfon de G.U.S (Galați) și secondat de MC-ii Haarp Cord și DJ-ii Chronic pe toată durata concertului, care va începe la ora 21.00. Biletele se gasesc doar la intrare si costa 20 RON.

O să revenim cu mai multe detalii referitoare la orașele în care Eufonic își va lansa viitorul material, așa că rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound!

Vizionare plăcută!