Freddie

 Astăzi artistul american Freddie Gibbs a lansat videoclipul piesei „Pronto” care este un extras de pe EP-ul cu același nume.

 De producția piesei s-au ocupat Mikhail & Pops iar mix/masterul acesteia a fost realizat de Sidney „Speakerbomb” Miller.

 După ce anul trecut artistul a făcut echipă cu Madlib și a lansat albumul „Pinata”, în luna martie a anului curent a lansat un scurt EP intitulat „Pronto”.

 Tracklist-ul acestuia cuprinde 3 piese care au fost produse de Mikhail & Pops și Blair Norf. Invitata lui Freddie de pe EP este Dana Williams, alături de care artistul a „dat viață” piesei „Diamonds”.

 „Pronto” este disponibil în format digital în mediul online, și poate fi cumpărat de pe iTunes.

 Se pare că artistul pregătește un nou material, intitulat „Lifestyles of the Insane” care va fi lansat în vara acestui an. MC-ul afirmă că mai bine de 60% din album este gata.

 Iar acum să ne întoarcem la videoclipul piesei „Pronto”. Acesta a fost înregistrat la ESGN Records iar de realizarea lui s-au ocupat Nick Walker și Jeff Bierman. Videoclipul îl înfățișează pe Freddie Gibbs înconjurat de șerpi la propriu, iar restul detaliilor le puteți afla vizionându-l.

 Vizionare plăcută!