Gun Fu

Ați auzit vreodată despre Gun Fu? Dacă nu, vă prezentăm o scurtă istorie a acestora:

In anul 2012 Jager si Sifu DexStaR colaborau prima data pe „Asta ca sa stiti !„, piesa inclusa pe „Cel mai album” (album solo semnat Jager). La scurt timp dupa aceasta cei doi MC’s s-au hotarat sa puna bazele proiectului Gun Fu, ocazie cu care in august 2012 au inceput munca la primul album al trupei. Astfel, dupa o perioada de un an si jumatate vede lumina zilei „Killu’ din stilu’ cu skilluri„, material ce contine 17 trackuri produse de catre Sifu, Vinyl Sapiens, 6Killz, Dutzy, Megiddo, SpoT, Dj. Al*Bu, Walker, Dj Creep, E.On Lokz si cuprinde colaborari cu TNT, EyeKon, Faust, Boka, Traian, Eso, ODN Ozen, PDX, Brass Face, Dj GreWu si I-gura.

Ulterior lansarii acestui material trupa si-a extins componenta activand astazi in urmatoare formula: Jager (MC), Sifu (MC/Beatmaker), EyeKonSifu (MC/Beatmaker/Postproductie) si Dutzy (Beatmaker).

Acum că știți despre cine vorbim, vă prezentăm o nouă piesă semnată de către Gun Fu, în colaborare cu Sketch. Aceasta se intitulează „Cu Ochii Goi” și beneficiază de un videoclip realizat de către Faust. De cut-uri s-a ocupat I-Gura, în timp de mix/master-ul a fost realizat de către EyeKon.

Vă dorim audiție plăcută!