J Cole

 După ce a ilustrat povestea unui sclav în videoclipul piesei G.O.M.D, J. Cole lansează un alt videoclip, și anume cel al piesei „Wet Dreamz”, care ne prezintă un alt concept neașteptat – povestea de dragoste a unor câini, ați citit bine, a unor câini.

 Se pare că „protagoniștii” videoclipului sunt doi căței, și folosirea acestora pe post de actori nu este ceva întâmplător, din moment ce în această perioadă majoritatea filmulețelor care devin virale au ca „actori” animalele.

 „Dirijat” de către Ryan Staake, videoclipul „urmărește” un câine care cunoaște o femelă, de care mai apoi se îndrăgostește, iar ca să nu divulg chiar totul, o să vă las să vedeți chiar voi povestea, vizionând videoclipul.

 Piesa „Wet Dreamz” este un extras de pe albumul „Forest Hills Drive”, care a fost lansat anul trecut, și este cea de-a patra piesă de pe album care beneficiază de un videoclip.

 „Forest Hills Drive” este cel de-al treilea material al artistului american și a fost produs în cea mai mare parte de el însuși. Acesta a debutat ca fiind primul în „Billboard 200”, iar mai apoi a fost certificat cu aurul de către „Recording Industry Asociation of America”. Materialul este disponibil în format digital pe iTunes.

 Vizionare plăcută!