Artwork - J Saw Paranoia13 a oferit culturii hip-hop din România o serie de artiști dedicați acestui stil de viață, artiști pe care publicul nostru îi apreciază, considerăm noi, la adevărata lor valoare. Unul dintre aceștia este J Saw, pe care îl cunoașteți prin intermediul sesiunilor de cypher în cadrul cărora a participat, a pieselor pe care le-a lansat pe YouTube, a producțiilor audio pe care le-a realizat, dar și datorită concertelor pe care le-a susținut alături de alți artiști, pe teritoriul țării noastre.

 După cum bine știți, J Saw se pregătește de lasnarea albumului său de debut. Spre fericirea noastră și a susținătorilor săi, acesta a lansat teaser-ul unui videoclip realizat pentru prima piesă extrasă din cadrul materialului respectiv. Melodia poartă numele de „Ce se-ntâmplă”, producția audio purtând semnătura lui Raven.

 Mix/master-ul este realizat de către gAZAh, iar videoclipul este creat, în totalitate, de către Dhope Design. Acestea fiind spuse, vă anunțăm că lansarea producției video va avea loc, în premieră pe site-ul nostru, joi, la ora 20:00.

 Până atunci, vă invit să vizionați teaser-ul următor: