Tripul unei nopti de iarna 2 @ Elephant (8)

JaZZ 8, cunoscut ca făcând parte din SickSound Crew şi The Bridge Committee, lansează videoclipul piesei intitulate „9 din 10”, intro-ul albumului său solo, acesta din urmă numindu-se „Various Vibes”. Instrumentalul este semnat Qishta Ceinaru a.k.a. Ceinaru Beats, iar de regia clipului s-a ocupat Florin Babei (Edo Film). Pe JaZZ 8 îl puteţi regăsi în cel mai recent interviu acordat site-ului nostru, având astfel ocazia de a afla informaţii inedite despre artistul care a câştigat „Slam Poetry Bucharest”. Aşa cum ne-am obişnuit cu toţii, avem parte şi de un mesaj la descrierea clipului, pe care îl redăm în cele ce urmează.

M-am gândit că nu există un moment mai bun decât ziua în care te-ai născut şi ora la care te-ai născut pentru un început nou, aşa că vă prezint „9 din 10”.
SUGESTIE: Puneţi-vă căştile şi intraţi în lumea mea!
Este o lume a vibe-urilor variate. Am ales acest vibe personal pentru intro pentru că am vrut să am o discuţie „tête-à-tête”, eu cu mine, la care voi să fiţi martori, ca apoi să ne putem distra pe restul albumului! Enjoy! Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi le mulţumesc oamenilor minunaţi care au lucrat împreună cu mine la acest videoclip: Alexandru Matios, Cornelia Nicolaeasa, Anda Puşcas, Simona Susnea, Adriana Crăciunescu, Marius Apopei, Sebastian Plămădeală, Adrian Iacov, Eugen Lumezianu! Big up people!

Vă dorim vizionare plăcută!