Jedi Mind Tricks

 După ce Vinnie Paz și Stoupe au făcut publică știrea că se reunesc pentru a lansa un alt album semnat Jedi Mind Tricks, și anume „The Thief And The Fallen”  (despre care v-am vorbit într-un articol anterior, cu ocazia lansării intro-ului acestuia), care în mare parte rămâne o surpriză pentru ascultători, vin cu un single de pe materialul respectiv, intitulat „Deathless Light”, care beneficiază și de un videoclip.

 Piesa a fost produsă de către Stoupe și conține un sample din „Aphasia” de The Budos Band, piesă folosită cu permisiunea celor de la Daptone Records.

 Videoclipul a fost realizat de cei de la The Quill Brothers, fiind ajutați de mulți alții, ale căror nume le puteți vedea în descrierea piesei.

 „Deathless Light” îi readuce pe cei doi la rădăcinile lor hardcore, iar videoclipul „însângerat” ne poartă timp de aproape trei minute prin lumea proiectată de către cei de la Jedi Mind Tricks.

 Albumul „The Thief And The Fallen” va fi lansat în luna iunie a acestui an, prin intermediul Enemy Soil, iar până atunci acesta poate fi pre-comandat de pe iTunes, Amazon.com, dar și de pe site-ul acestora.

 Vizionare plăcută!