500x500

Astăzi, 11 aprilie, JerryCo lansează “Ai Răbdare Baby”, piesă oficială însoţită de un cover video care înlocuieşte tradiţionalele fotografii postate pe Youtube alături de piese.

După ce a filmat şi transmis în direct pe Youtube sesiunea de înregistrări a piesei “Ai Răbdare Baby”, o premieră pentru Romania, JerryCo a dorit să le facă o nouă surpriză fanilor săi, astfel că a filmat câteva secvenţe într-un restaurant din Centrul Vechi pentru a oferi un cover video de excepţie.

Despre sursa de inspiraţie a piesei, JerryCo a spus următoarele:

“Au existat şi încă sunt mulţi oameni importanţi în viaţa mea pe care îi am în suflet. Indiferent că e vorba de colegul meu Mario V, de Tataee, alţi prieteni apropiaţi, colaboratori sau fete cu care am fost împreună, atunci când am început orice fel de relaţie le-am spus oamenilor că sunt un om dificil şi că am nevoie de timp şi o şansă reală pentru a fi înţeles cu adevărat ca artist, dar mai ales ca individ. “Ai Răbdare Baby” este exact despre astfel de momente din viaţa mea şi sunt sigur că sunt mulţi oameni care s-au simţit cândva ca mine şi se vor regăsi în versurile piesei.”

„Ai Răbdare Baby” este o piesă oficială a artistului, ce va fi inclusă pe urmatorul său album de studio “Sânge Albastru” şi care precede următorul său single, ce va fi lansat în luna mai şi va beneficia de un videoclip oficial.