Pentru tine” este cel mai recent single lansat de JerryCo, alături de Urban.ro, ce beneficiază si de videoclip, lansat alături de Sprint Media. Acesta este cel de al doilea single şi videoclip lansat, ce promovează viitorul album al artistului, care se va numi „Sânge Albastru„”.

Acest videoclip este realizat cu un buget de câteva mii de euro, clipul fiind filmat în diferite locaţii din Bucureşti, pe parcursul a aproximativ 30 de ore. În videoclip apare şi actriţa Mateea Marasescu, care joacă rolul prietenei lui JerryCo.

Încă de la începutul piesei se simte o tensiune sentimentală care creşte gradual, pregătind terenul pentru strigarea “Aş face orice pentru tine”, ce reprezintă apogeul refulării sale interioare. Altfel spus, ultimul vers al refrenului este o expresie care are la bază sentimente reale şi intense, dar care, în realitate, a fost spusă prea tarziu.

Videoclipul piesei a fost conceput în ideea de a urmari mesajul ei, şi anume că în dragoste nu există limite. în mare parte, scenariul da viata unor experiente reale din viaţa lui JerryCo, iar scenele de final ilustrează o situaţie în care ego-ul nu poate opri un om, indiferent cât de departe trebuie să meargă pentru a-şi arăta sentimentele.