jurassic-5-the-way-we-do-it

Se pare că a doua jumătate a lunii mai este una foarte importantă pentru hip-hop. Dacă data de 21 a marcat ziua de naștere a lui Notorious B.I.G., iată că avem și două lansări importante care gravitează în jurul acestei date: E.P.-ul ”The Turning Point” al grupului eMC și un videoclip nou de la Jurassic 5. Piesa pentru care a fost realizat clipul este ”The Way We Do It”, o producție a lui Heavy D care conține un sample din single-ul celor de la The White Stripes, ”My Doorbell”. 

Piesa marchează relansarea crew-ului care, la începutul anului 2007, anunța că se departe din cauza ”neînțelegerilor în plan muzical”. Cu toate că în 2013, Jurassic 5 au susținut un recital în cadrul festivalului Coachella, iată că de abia un an mai târziu, aceștia își reiau activitatea și vor marca acest lucru cu un turneu în două părți: prima parte în Europa, iar cea de-a doua în Statele Unite, unde vor fi însoțiți de Dilated Peoples.

Chali 2na a declarat chiar că grupul se pregătește pentru lansarea unui album live, așa că ne așteptăm la surprize plăcute din partea celor șase și nu putem decât să regretăm că, printre atâtea concerte în Europa, aceștia nu se opresc și în România. Dacă apreciați hip-hop-ul de calitate, însă nu puteți zbura în vestul continetului pentru a-i vedea live pe cei de la Jurassic 5, vă reamintim că pe 31 mai va avea loc concertul Onyx, pentru care am pus deja la bătaie două invitații.

Toate acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să ne bucurăm de valul de muzică de calitate ce vine în direcția noastră în această perioadă. Vizionare plăcută!