Killah

 Acum câteva zile, Killah Priest a lansat videoclipul piesei „The Color Of Ideas”, care este un extras de pe viitorul său material intitulat „Planet Of The Gods”.

 Se pare că anul 2015 este unul productiv pentru MC-ul american, care a lansat mixtape-ul „The Untold Story Of Walter Reed Pt.2”, care este o continuare a mixtape-ului cu același nume lansat în 2009, și pregătește un alt mixtape intitulat „Prelude To The Planet of the Gods”, care este un preludiu al albumului la care lucrează – „Planet Of The Gods”.

 Prin albumul menționat mai sus, Killah Priest contemplă istoria și minunile unei lumi euforice, lume cunoscută ca „Planeta Zeilor”. În aceasta totul este mai bun decât în lumea în care trăim, iar acest lucru va putea fi confirmat în luna iunie a anului curent, atunci când artistul va lansa materialul. Până atunci îl puteți pre-comanda de aici.

 Iar acum să ne întoarcem la „The Colors Of Ideas”, care este prima piesă de pe albumul menționat mai sus și care a fost produsă de Godz Wrath. Videoclipul acesteia a fost realizat de Concret Films și a fost filmat în Toronto, Canada.

 Vizionare plăcută!