Dupa cum va prezentam acum cateva zile aici, astazi Lu-K lanseaza clipul piesei „Capu’ Sus” feat. DJ Faibo X. Videoclipul a fost urcat acum cateva minute pe contul de Youtube al Unic Production si poate fi vazut putin mai jos, unde veti gasi si mai multe detalii despre acesta. Vizionare placuta!

Dupa succesul înregistrat cu piesa I love her, Lu-K Beats lanseaza un al doilea clip la piesa Capu` sus. Un videoclip la care s-a lucrat doua luni de zile, cu participarea multor figuri cunoscute din rapul românesc, un clip de atmosfera ce-l reprezinta în totalitate pe artist.

O mare parte din filmari au avut loc la Unic Studio, celelalte prin Bucuresti , în afara de scena cu Nosferatu ( care a filmat la Galati ) si Metaphour care ne-a trimis o filmare din Spania. „Piesa ma reprezinta în totalitate, e terminata de un an si ceva”, spune Lu-K. Filmarile au fost efectuate de MG White si Vortex Production.

Cei care apar în clip: Dragonu, Subsemnatu, Flou Rege, Aforic, Chimie, Erps, DJ Faibo X, Sisu, Metaphour, Robert Drogatu’ and crew., Karie, Skizzo Skillz, Nosferatu, CenzuraH, Udo, Fly Monnaie si prietenii artistului: Danny, MG White, Zagga, Anne-Marie, Edy, Bogdan Stoica, Andrei Stoica – fratii de la Respect Gym Bucuresti, luptatori K1, Alin Panaite, Jimmy (Hobby Cafe), Fufu.

Instrumental : Lu-K Beats
Mix & Master : Lu-K Beats
Inregistrat la Unic Studio
Montaj video : Nosferatu [ Bomb2To Prod.]
Cameramani : MG White & Vortex Production

http://facebook.com/lukbeatsofficial