marco polo

Ați auzit de Marco Polo? Mă refer la producătorul canadian, nu la comerciantul venețian. Pe numele său real Marco Bruno, acesta și-a început cariera muzicală în anul 2000, fiindcă s-a mutat din Toronto în New York și a început să lucreze ca inginer de sunet la mai multe studiouri. Datorită muncii sale, acesta s-a întâlnit cu Masta Ace, care căuta instrumentale pentru LP-ul său din anul 2004 ce poartă numele de „A Long Hot Summer„.

Având în vedere că Ace nu a putut să-l plătească în acea perioadă, a folosit doar un instrumental pe care Marco i l-a oferit pentru piesa „Do It Man”, în colaborare cu Big Noyd.  Câțiva ani mai târziu, producătorul a lucrat alături de Sadat X pentru materialul „Black October„, pentru ca apoi să lanseze albumul său de debut ce poartă numele de „Port Authority” unde îi are ca invitați pe  Masta Ace, Kool G Rap, Buckshot, Wordsworth, O.C., Kardinal Offshall, Large Professor și Sadat X.

De-a lungul timpului, Marco a lansat alte două materiale și anume: „The Stupendous Adventures of Marco Polo” (2010) – unde îi regăsim pe Large Professor, Torae, Royce Da 5’9″ și alții. „For My People EP a văzut lumina zilei în anul 2012, fiind o colaborare cu Bassi Maestro și Ggemon.

Oricum, producătorul canadian a lansat de curând pe canalul său oficial de Youtube, un nou videoclip al piesei „Ambition” ce se regăsește pe albumul din anul 2010, însă cu mici modificări, fiindcă pe piesa originală se regăsește doar Arcee, pe când aici o întâlnim și pe Tara Chase.

Sunteți curioști? Vă invităm să vizionați și să ascultați melodia!