Masta Killa, Method Man & Redman

masta-killa-therapy  Pe parcursul lunii decembrie a anului trecut, Masta Killa a lansat o nouă piesă intitulată „Therapy”. Aceasta este extrasă de pe viitorul său album denumit „Loyalty Is Royalty”, reprezentând o colaborare alături de Method Man și Redman. În prezent, melodia respectivă beneficiază și de un videoclip urcat pe canalul de YouTube al MastaKillaVevo. De filmarea sa este responsabil Mr. Hawkins, în timp ce regia este asigurată de către Method Man. Producția audio a piesei este realizată de PF Cuttin.

 De asemenea, vă informez că exisă o edițiție limitată a discului din poza de mai jos, pe care o puteți achiziționa la prețul de opt dolari:

Masta Killa Therapy 7'' Flexi DiscMasta Killa joins forces with Method Man and Redman on the new track „Therapy”, produced by PF Cuttin.  Released as part of Adult Swim‘s singles series, „Therapy” is the first single off Masta Killa‘s upcoming album Loyalty Is Royalty.  Limited to 500 copies, this special edition 7″ flexi disc includes „Therapy” plus an exclusive Masta Killa b-side.

 Acestea fiind spuse, vă invit să urmăriți videoclipul și vă doresc vizionare și audiție plăcută!