Web

Okapi Sound prezintă astăzi videoclipul noului single Maximilian, „Arată bine”, în colaborare cu MefX și DJ Oldskull, disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound şi pe pagina de Facebook Maximilian.

„Arată Bine” este cel mai recent single Maximilian, lansat la opt luni după „Domnişoare” şi la exact doi ani după „Sophie”, una dintre cele mai difuzate piese pe radio şi TV, de a cărei producţii muzicale s-a ocupat tot MefX.

Videoclipul este realizat de Sergiu „Sega” Nicula (Frategrafia) după o idee de Maximilian şi Matei Plesa și conţine, printre altele, o serie de elemente urbane reprezentate de Alin „BMX” Moldovan (locul 5 mondial la BMX Worlds – categoria Pro Street), Mihail „Bobo” Gherghelah (skate), Ciprian „Ollie Gang Shop” Dicu şi Suflo (graffiti). Totodată, melodia beneficiază de aportul DJ-ului oficial Maximilian, DJ Oldskull, care are o apariţie inedită.

Melodia a fost compusă de MefX la o săptămână după ce a compus şi „Sophie”, iar eu mi-am scris strofa în perioada filmărilor videoclipului pentru „Sophie”, undeva prin mai 2011. Clipul la „Arată bine” a fost filmat pe parcursul unei singure zile în fosta casă Big Brother, aflată în interiorul Sema Park. A fost, într-adevăr, o zi obositoare, dar plină de fun. Aş  vrea să mulţumesc cu această ocazie tuturor celor implicaţi, de abia aştept să lucrăm împreună din nou” – Maximilian.

Colaborarea dintre Maximilian i MefX a început în anul 2011 odată cu „Sophie”, care le-a adus celor doi artişti premiul „Cel mai bun hip-hop” în cadrul primei ediţii a premiilor On Air Music Awards, organizată în luna aprilie 2013, lansând până la acest moment şi „Like A Boss” sau „Spune-mi ce vrei”, cel de-al doilea single MefX.