cover

Okapi Sound şi Music Expert prezintă astăzi videoclipul celui de-al doilea single MefX, „Spune-mi ce vrei”, realizat în colaborare cu Maximilian. Lansarea a avut loc pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound şi pe pagina de Facebook MefX.

Filmările s-au desfăşurat în două locaţii diferite pe parcursul a două zile în regia lui Ionuţ Trandafir (Trandafilm), care nu este la prima colaborare cu cei doi artişti.

„Melodia am făcut-o anul trecut, am modificat-o de mai multe ori până a căpătat forma finală, motiv pentru care am tot amânat lansarea. „Spune-mi ce vrei” reprezintă un episod din viaţa de cuplu”, a declarat MefX.

„Spune-mi ce vrei” vine după primul single MefX, „Nu te-am avut”, care a fost lansat în luna decembrie şi a fost destinat exclusiv mediului online.

MefX şi Maximilian nu se află la prima colaborare, lucrând împreună la „Sophie”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese din playlisturile radiourilor din România, iar videoclipul depăşeşte 13.000.000 de vizualizări pe YouTube.