NAS

În articolul de astăzi am plăcerea să împărtășesc cu voi un mini-documentar realizat de revista FADER în colaborare cu Sprite. Numele acestuia este „Obey Your Thirst” și se pare că a ajuns la a doua parte, care are îl are ca protagonist pe NAS. În ciuda faptului că acest mini-documentar poate avea un rol „comercial”, nouă ne-a plăcut mesajul transmis de către artist și am ales să-l împărtășim cu voi, după cum am menționat mai sus.

Săptămâna trecută cei de la FADER și Sprite l-au avut ca invitat pe Drake, urmând ca în săptămânile viitoare să ne prezinte „poveștile” lui Vince Staples și Isaiah Rashad.

Ei bine, se pare că pentru NAS sunt de ajuns aproximativ trei minute pentru a transmite un mesaj puternic ascultătorilor săi. Am spus „mesaj puternic” deoarece pe lângă faptul că artistul american ne vorbește despre dragostea pentru hip hop, care l-a făcut să-și dorească să aibă un impact puternic asupra acestei culturi, încearcă să-i motiveze pe cei care-și doresc să ajungă undeva spunând că „greșelile sunt profesori puternici”.

Voi cita o parte din spusele sale:

„Growing up in Queensbridge, hip-hop was the most amazing thing I’d ever heard. There was nothing more important to me than having a voice. I wanted to make a big impact on this art form. I wanted to open up a doorway for another generation.”

Puteți afla restul „poveștii” pe care o are de spus artistul vizionând mini-documentarul.

Vizionare plăcută!