În luna februarie ne-a oferit melodia Sinucidere morală. Pe 15 lansează albumul Balanța. În seara asta a lansat pe Music Channel, clipul piesei „Vrăji”. În cazul în care nu ți-ai dat încă seama este vorba despre Nwanda. După ce am savurat o bucățică din video în teaser-ul pe care ni l-a oferit, acum avem ocazia de a vedea rezultatul muncii sale.

Piesa este în colaborare cu Deliric și este produsă de SEZ. Partea de mix a picat pe mâinile lui Hip. Băieții de la High Jet au asigurat partea de master. Videoclipul a avut premiera în cadrul emisiunii „Like Hip Hop”, iar acum este disponibil și pe canalul oficial de Youtube al celor de la Facem Records, însă și pe site-ul său.

Videoclipul a fost filmat în București, în casa Dianei 4, în regia lui BlackMoon – cel care a realizat și clipul COMA – “Un semn”.

Nwanda: “Vrăji este rezultatul unui efort comun și al inspirației fiecărui om implicat în acest proiect. Practic, fiecare a venit și a adăugat câte o cărămidă peste ceea ce pusese cel de dinainte. După ce a auzit piesa, Deliric a venit cu refrenul perfect, Black Moon a scris scenariul, iar ceilalți au avut grijă să creeze o atmosferă de film, care să transmită prin imagine acea stare pe care ți-o da melodia atunci când o asculți.”

Deliric: “Mă bucur că în sfârșit vom avea parte de un album Nwanda. Am pornit împreună la drum în ’97 și de atunci îl așteptăm cu toții. Piesa Vrăji creează atmosfera perfectă pentru un album profund introspectiv.”

Melodia “Vrăji” a fost produsă de SEZ, fiind al doilea single de pe “Balanța” – albumul de debut Nwanda, care se va lansa săptămâna viitoare, pe 15 noiembrie . Materialul a fost înregistrat în studiourile Chill Brothers, în perioada 2011-2012, și conține colaborări atât cu colegii săi de la Facem Records, cât și cu alți artiști. Pentru tracklist și mai multe informații legate de album, puteți urmări pagina de Facebook a artistului, unde va oferi în fiecare zi noi detalii

Credite videoclip:

Regie + montaj: Black Moon

DOP: Adrian Iurchevici (a lucrat și la videoclipurile “Genți de bani” și “€œMuzică”)

Gaffer: Radu Tancau

DIT: Andrei Jammal Pîrvulescu

Pentru cei ce nu cunosc foarte multe detalii despre Nwanda, recomand continuarea lecturării acestui articol

Nwanda a debutat în 1997, când a înființat trupa hip-hop “Trilogia” împreună cu DOC și Deliric. Proiectul s-a transformat ulterior în “E.L.I.T.A.” (“€œEnunț Literalmente Imperceptibil Tacticienilor Antimetaforă”), după ce li s-a alăturat II-Zece. A urmat o serie de apariții pe compilațiile hip-hop din acea perioadă: Real Hip Hop Vol. 2, Marpha IV, mixtape-ul Dj Sleek – “Ronin” etc. După apariția proiectului CTC (în 1999) și înființarea de către Vlad Dobrescu a primului label independent, Facem Records (în 2000), Nwanda continuă să colaboreze cu DOC și Deliric, foștii săi colegi de trupă, dar și cu noii colegi de label: Vlad Dobrescu, Dj Paul, Carbon, Cedry2k, Smogg, Prozac, Aforic.

Urmează numeroase colaborări și apariții, în special pe materialele scoase de Facem Records: Vlad Dobrescu și Dj Paul“Facem Records vol I”, “€œFacem Records vol II”, CTC & Cedry2k“€œSecretul din Atom” (EP), raku“€œIn mediu vitreg”, CTC – “€œDificultăți Tehnice”, Carbon“€œReacții Adverse”, DOC – “Scăpat de sub Control”, Deliric – “Inspecția Tehnică Periodică”, DOC – “Lucrare de control”, Carbon – “Catharsis”.

“Balanța” este albumul de debut al lui Nwanda și va fi disponibil începând cu 15 noiembrie 2012 – în primă fază în mediul online (pe site-ul oficial al artistului), urmând ca ulterior sa fie anunțat și concertul de lansare.

După această lungă introducere, vă doresc vizionare plăcută!