Nyck Caution & Kirk Knight

 Ziua de ieri a fost marcată de lansarea unui nou videoclip din partea a doi dintre membrii PRO ERA. Este vorba despre cel realizat piesei intitulate „Off The Wall”, care poartă semnătura lui Nyck Caution & Kirk Knight.

 Cei doi se pregătesc de lansarea unui material împreună, piesa sus menționată fiind prima pe care aceștia au făcut-o publică. Numele proiectului la care Nyck Caution & Kirk Knight lucrează este unul simplu, Nyck @ Kirk iar lansarea sa va avea loc pe parcursul acestei veri.

 Cel care s-a ocupat de producția audio este însuși Kirk Knight, în timp ce videoclip a fost încropit de către echipa  Psycho Films, avându-l ca director pe Jack Begert.

 În cazul în care activitatea muzicală a celor doi vă este străină, aceasta se desfășoară în cadrul aceluiași label ca și  a binecunoscutului emcee Joey Bada$$. Cel mai recent material lansat de către Nyck Caution este intitulat „Disguise the Limit” și și-a făcut apariția în anul 2016, în timp ce Kirk Knight a lansat chiar în acest an materialul „Black Noise”, care este și albumul său de debut în ceea ce privește producția audio, întrucât cuprinde doar intrumentale.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție și vizionare plăcută!