Omu Gnom - Consumerism feat. Carbon (web)

Piesa „Consumerism” se regăsește pe albumul „Atenție la neatenție partea a II-a”, semnat de către Omu Gnom și lansat aproape acum un an, iar după cum vă anunțam încă din luna februarie a acestui an, aceasta a lucrat la videoclipul acestei piese realizate în colaborare cu Carbon.

Clipul este realizat după o idee de: Omu Gnom, Staicu Crețu, Paul Diaconescu, Mălina Toma, Răzvan Krem Alexe, Andrei Triculescu, Bogdan Trestianu, Mădălina Anea, persoane care s-au implicat și în regie, scenografie sau au chiar roluri în acest videoclip.

Iată și câteva cuvinte din partea artistului:

Am lucrat câteva luni bune la acest clip cu o echipă de oameni excepționali și am reușit să redăm o parte din ce înseamnă acest fenomen la noi. Trăim într-o lume dominată de excese, de la tehnologie, narcotice, haine până la produse alimentare toate cumpărate și consumate prea repede și prea haotic. Clipul este mai degrabă un scurt metraj ce se recomandă ca o prezentare și chiar ca un semnal de alarmă. Mulțumesc tuturor celor care au participat la realizarea lui! Bagă o geană și dă mai departe!

Nu uitați că pe data de 16 martie, Omu Gnom va lansa un alt album în cadrul evenimentului theJam #3. Eveniment despre care vom reveni cu nenumărate informații pe parcursul săptămânilor viitoare.

Vizionare plăcută!