cover

One Lion revine în atenţia noastră cu un nou videoclip la piesa ce se numeşte „Peste noapte„, aceasta fiind extrasă de pe viitorul material al artistului „Sunt un Rasta„. Videoclipul este realizat de Sega (Frategrafia) şi a fost filmat în Bucureşti. Producţia piesei îi aparţine lui CocoRoots, un tânăr producător din Franţa.

Despre viitorul E.P., putem să vă spunem că conţine un număr de 6 piese, iar înregistrările au avut loc în studio-ul DSPro Timişoara şi mixate de Attila Lukinich. În imaginea de mai sus vă este prezentat cover-ul materialului, fiind realizat de către Vlad Filip.

În cei aproape 4 ani de activitate, One Lion a realizat un album şi 2 EP-uri, materiale care au ajuns bine cunoscute pe scena underground de reggae din ţară. Printre piesele cele mai apreciate se numără: “Nu te lupta cu Babilonia”, “Sunt un Rasta”, “Higher Meditation”, “Lumea Mea” și “Reggae Pur” – reggae classic, made în România, care garantează să pună publicul într-un “party vibe” de fiecare dată când sunt cântate live. A sustinut concerte in Timişoara, Sibiu, Galati, Cluj, Bucuresti, Arad, si in cadrul a două festivaluri: FanFest 2012 si Bucharest Reggae Weekend.