Va intrebati cine este Pat G? Azi veti face cunostinta cu el.
Pat G, pe numele sau real Patrick Gouch s-a nascut in Hartford un mic orasel din Connecticut dar si-a petrecut o parte din copilarie in Waterbury. La varsta de 7 ani, mama sa a fost omorata, iar acesta a suferit o trauma imensa, trauma care se poate regasi si in muzica pe care o face, acesta refulandu-si sentimentele de ura prin muzica. Dupa moartea mamei sale, acesta se muta cu familia in Carolina de Nord, de unde are sa se intoarca in Connecticut. Pat si-a inceput cariera in muzica prin realizarea de beaturi, iar in momentul in care l-a intalnit pe Renzo, un MC din CT, acestia au format grupul muzical Trouble City. De la copilul traumatizat dupa pierderea mamei, pana la rapperul de azi, Pat a trecut prin mai multe concursuri de freestyle si battle din urma carora s-a facut ascultat la nivel national.

La terminarea liceului, din probleme financiare Patrick s-a mutat in Boston prin 2003, iar dupa mutarea lui, acesta a reusit sa devina un bine apreciat rapper prin prestarile sale la battle, prin aceste batalii de beaturi acesta reusind sa ajunga sa cante in deschiderile concertelor la cei mai bine cotati rapperi din Boston, printre acestia numarandu-se Canibus, Curren$y, Big K.R.I.T., Wiz Khalifa, DJ Premier, Artifacts, Reks si Mr.Lif.

Din momentiul propulsarii lui pe scena hip hop-ului, Pat a ajuns sa produca muzica pentru artisti ca Reks, Termanology, Akrobatik, Edo G, Mr.Lif, Ripshop, sau Big Shug. Acum, Pat G a incheiat un contract de colaborare cu Bridge Life Entertainment alaturi de care a scos LP-ul de debut intitulat New Kid On The Block pe 30-8-2011. Produs in totalitate de el insusi, albumul New Kid On The Block a reusit sa se faca auzit datorita piesei „New Day” ce l-a dus pe Pat in Record Breakers Top 40 si pe locul al doilea in topul realizat de site-ul Rapattacklives.com.

Acum, ca v-ati facut o ideea asupra acestui nou artist din state, va las sa vizionati doua clipuri: „Get Like Me” si „New Day”.