Phunk B Unul dintre modurile prin care Phunk B s-a făuct remarcat pentru talentul tău liric este reprezentat de freestyle-urile pe care artistul respectiv obișnuia să le lanseze pe YouTube. Dacă vă doreați să auziți o astfel de noutate din partea sa, vă aduc la cunoștință faptul că Phunk a realizat un nou freestyle, cu scopul de a își oficializa canalul de YouTube.

 Astfel, avem parte de „Freestyle 2016 (Rămâi calm)”, care beneficiază și de un videoclip realizat de către Faust, instrumentalul fiind produs de către Manafique.

 Cu toate acestea, așteptăm noi detalii referitoare la viitorul material pe care Phunk dorește să îl lanseze și vă aduc aminte că „Noptembrie13” poate fi achiziționat de pe magazinul online al Paranoia13, imediat cum stocul va fi reînnoit.

 Totodată, vă informez că pe data de 13 februarie urmează să aibă loc un nou eveniment marca Paranoia13, în Mangalia, unde vor fi prezenți Phunk B, J Saw, XPL, Ferat și Bugales. Mai multe detalii despre acest concert sunt disponibile aici.

 În final, vă doresc vizionare și audiție plăcută!